Home / About Us

Event Date : 01-04-2022

Department Event Name Time Duration Timing Location
Electrical Engineering Faraday's Findings 4 hrs 10:00 - 12:00
& 2:00 - 4:00
MB112 (Lab A & B)
Physiotherapy Physio-Quiz 2 hrs 10:30 - 12:30 MC 501
Pharmacy Pharma Treasure Haunt 4 hrs 10:30 - 2:30 Round One - First Floor
Round Two - Whole Campus
FCA Technical/ IT Quiz 5 hrs 10:30 - 3:30 Both Seminar Hall PG Building
CE - AI & Big Data RoboComp 4.30 hrs 10:30 - 3:00 Football Ground
Computer Engineering Tech Roadies 5 hrs 10:30 - 3:30 MC302 Lab 9 to 16
Physics Scientific working or non working model competition 3 hrs 10:30 - 1:30 MA604
Mechanical & Automoile Engineering CAD Challenge Both Days 10:30 - 5:30 MA513
Information Technology Tech Jumanji Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 2:00
OTS A WING (Ground Floor)
Chemical Engineering Chem-O-Car 3.30 hrs 11:30 - 3:00 In front of PG building
Information and Communication Technology Incredible Explorers 5 hrs 12:00 to 5:00 MA110, MA111, MA105 Lab MA102, MA 115
Mathematics Scientific Tambola 2.30 hrs 1:30 - 4:00 MA608
Law Revive a Court Room Drama 4 hrs 1:00 - 5:00 LB204 (Moot Court)
Microbiology Streaking 4 hrs 1:00 - 5:00 MA313 & MA314B
FMS B Plan 2.30 hrs 1:30 - 4:00 MC501
Department Event Name Time Duration Timing Location
FCA Inauguaration 0.30 hrs 9:30 - 10:00 Near Reception Area
FMS Dance Full day 10:30 - 5:00 Auditorium
Mechanical & Automoile Engineering Bowl Out (Cricket ) Full day 10:30 - 5:00 Lawn Area behind Main Building
Pharmacy Snake and Ladder Both Days Day 1: 10:30 - 5:30
Day 2 : 9:30 - 1:30
Sports Room (Above Canteen)
Information and Communication Technology Reels Mania Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 2:00
MA105
Information Technology Counter Strike Lan Gaming Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 1:00
Lab 5 (2nd Floor)
Electrical Engineering Movie Mania Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 4:00
MB105
Civil Engineering IPL Auction Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 4:00
MC601
MU Clicker Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 4:00
MB001
Chemistry Office Tennis 5 hrs 11 :00 - 4 : 00 Main Building 3rd floor canteen
L & D Rendezvous with Words 1 hr 11:00 - 12:00 MB406
Fun with Numbers 1 hr 3:00 - 4:00 MB408
Microbiology Agar art 4 hrs 1:00 - 5:00 MA313 & MA314B
Environmental Engineering Best out of Waste 2 hrs 1:00 - 3:00 MA304

Event Date : 02-04-2022

Department Event Name Time Duration Timing Location
Civil Engineering Soil Sandwhich 2 hrs 9:30 - 11:30 MB014
CE - AI & Big Data GoDrone 4.30 hrs 9:30 - 2:00 Football Ground
Mechanical & Automoile Engineering CAD Challenge Both days 9:30 - 4:00 MA513
FMS Extempore 2.30 hrs 9:30 - 12:00 MC501
Information Technology Tech Jumanji Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 2:00
OTS A WING (Ground Floor)
Chemistry Chemchrom 2 hrs 10:00 - 12:00 MB614
Electrical Engineering Faraday's Findings 2 hrs 10:00 - 12:00 MB112 (Lab A & B)
Computer Engineering Tech Roadies 2.30 hrs 10:30 - 1:00 MC302 Lab 9 to 16
Chemical Engineering Chem-O-Car 2 hrs 10:30 - 12 :30 In front of PG building
Workshop on Flow Field design for
Vanadium Redox Flow Battery Application
2 hrs 12:30 - 2:30 MA308
Communication Skill Mono Act 3 hrs 1:00 -4:00 MC501
Department Event Name Time Duration Timing Location
FCA Singing 5 hrs 9:30 - 2:30 Auditorium
Computer Engineering Squid Games 5 hrs 9:30 - 2:30 Lawn Area opp. Reception
FMS Treasure Hunt Full day 9:30 - 4:00 LB reception area
Information and
Communication Technology
Pictionary 3 hrs 9:30 - 12:30 Both Seminar Hall PG Building
Reels Mania Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 2:00
MA105
Information Technology Counter Strike Lan Gaming Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 1:00
Lab 5 (2nd Floor)
Electrical Engineering Movie Mania Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 4:00
MB105
Civil Engineering IPL Auction Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 2:00
MC601
MU Clicker Both Days Day 1 : 10:30 - 5:00
Day 2 : 9:30 - 2:00
MB001
Law Add Magic to Element : (Drawing Competition) 2.30 hrs 10:00 - 12:30 LB108
Mathematics Sudoku 2 hrs 10:30 - 12:30 MA608
Physiotherapy Chef's Corner 3 hrs 10:30 - 01:30 3rd Floor Canteen
Communication Skill Grammar Police 2 hrs 1:00 - 3:00 MB404
Physics Adla-Badli Geetkar 2.30 hrs 1:30 - 4:00 Both Seminar Hall PG Building
FCA Valedictory 2 hrs 4:00 - 6:00 Auditorium

© Copyright - 2022. All Rights Reserved. Marwadi University.