DATE: 01-04-2022

TECHNICIAL EVENTS

Sr. No	Department	Event Name	Time Duration	Timings	Location
1	Mathematics	Scientific Tambola	2.30 hrs	1:30 - 4:00	MA608
1	Mathematics		2.30 1118	1.30 - 4.00	IVIAUU
2	Law	Revive a Court Room Drama	4 hrs	1:00 - 5:00	LB204 (Moot Court)
3	Microbiology	Streaking	4 hrs	1:00 - 5:00	MA313 & MA314B
4	Physiotherapy	Physio-Quiz	2 hrs	10:30 - 12:30	MC 501
5	Pharmacy	Pharma Treasure Haunt	4 hrs	10:30 - 2:30	Round One - First Floor Round Two - Whole Campus
6	FCA	Technical/ IT Quiz	5 hrs	10:30 - 3:30	Both Seminar Hall PG Building
7	Chemical Engineering	Chem-O-Car	3.30 hrs	11:30 - 3:00	In front of PG building
8	Mechanical & Automoile Engineering	CAD Challenge	Both Days	10:30 - 5:30	MA513
9	CE - AI & Big Data	RoboComp	4.30 hrs	10:30 - 3:00	Football Ground
10	Information and Communication Technology	Incredible Explorers	5 hrs	12:00 to 5:00	MA110, MA111, MA105 Lab MA102, MA 115
11	Computer Engineering	Tech Roadies	5 hrs	10:30 - 3:30	MC302 Lab 9 to 16
12	Electrical Engineering	Faraday's Findings	4 hrs	10:00 - 12:00 & 2:00 - 4:00	MB112 (Lab A & B)
13	FMS	B Plan	2.30 hrs	1:30 - 4:00	MC501
14	Information Technology	Tech Jumanji	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 2:00	OTS A WING (Ground Floor)
15	Physics	Scientific working or non working model competition	3 hrs	10:30 - 1:30	MA604

NON TECHNICIAL EVENTS

Sr. No	Department	Event Name	Time Duration	Timings	Location
1	FCA	Inauguaration	0.30 hrs	9:30 - 10:00	Near Reception Area
2	Microbiology	Agar art	4 hrs	1:00 - 5:00	MA313 & MA314B
3	Pharmacy	Snake and Ladder	Both Days	Day 1: 10:30 - 5:30 Day 2 : 9:30 - 1:30	Sports Room (Above Canteen)
4	Environmental Engineering	Best out of Waste	2 hrs	1:00 - 3:00	MA304
5	Mechanical & Automoile	Bowl Out (Cricket)	Full day	10:30 - 5:00	Lawn Area behind

	Engineering				Main Building
6	L & D	Rendezvous with Words	1 hr	11:00 - 12:00	MB406
0		Fun with Numbers	1 hr	3:00 - 4:00	MB408
7		IPL Auction	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 4:00	MC601
	Civil Engineering	MU Clicker	Clicker Roth Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 4:00	MB001
8	Information and Communication Technology	Reels Mania	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 2:00	MA105
9	Information Technology	Counter Strike Lan Gaming	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 1:00	Lab 5 (2nd Floor)
10	Electrical Engineering	Movie Mania	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 4:00	MB105
11	FMS	Dance	Full day	10:30 - 5:00	Auditorium
12	Chemistry	Office Tennis	5 hrs	11 :00 - 4 : 00	Main Building 3rd floor canteen

DATE: 02-04-2022

TECHNICIAL EVENTS

Sr. No	Department	Event Name	Time Duration	Timings	Location
1	Chemistry	Chemchrom	2 hrs	10:00 - 12:00	MB614
3	Chemical Engineering	Workshop on Flow Field design for Vanadium Redox Flow Battery Application	2 hrs	12:30 - 2:30	MA308
		Chem-O-Car	2 hrs	10:30 - 12 :30	In front of PG building
4	Mechanical & Automoile Engineering	CAD Challenge	Both days	9:30 - 4:00	MA513
5	Communication Skill	Mono Act	3 hrs	1:00 -4:00	MC501

6	Civil Engineering	Soil Sandwhich	2 hrs	9:30 - 11:30	MB014
7	CE - AI & Big Data	GoDrone	4.30 hrs	9:30 - 2:00	Football Ground
8	Information Technology	Tech Jumanji	Both Days	Day 1: 10:30 - 5:00 Day 2: 9:30 - 2:00	OTS A WING
9	Electrical Engineering	Faraday's Findings	2 hrs	10:00 - 12:00	MB112 (Lab A & B)
10	Computer Engineering	Tech Roadies	2.30 hrs	10:30 - 1:00	MC302 Lab 9 to 16
11	FMS	Extempore	2.30 hrs	9:30 - 12:00	MC501

NON - TECHNICIAL EVENTS

Sr. No	Department	Event Name	Time Duration	Timings	Location
1	Mathematics	Sudoku	2 hrs	10:30 - 12:30	MA608
2	Physics	Adla-Badli Geetkar	2.30 hrs	1:30 - 4:00	Both Seminar Hall PG Building
3	Law	Add Magic to Element : (Drawing Competition)	2.30 hrs	10:00 - 12:30	LB108
4	Physiotherapy	Chef's Corner	3 hrs	10:30 - 01:30	3rd Floor Canteen
5	Communication Skill	Grammar Police	2 hrs	1:00 - 3:00	MB404
6	FCA	Singing	5 hrs	9:30 - 2:30	Auditorium
7	Civil Engineering	IPL Auction	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 2:00	MC601
,		MU Clicker	Both Days	Day 1: 10:30 - 5:00 Day 2: 9:30 - 2:00	MB001
8	Information and Communication Technology	Reels Mania	Both Days	Day 1 : 10:30 - 5:00 Day 2 : 9:30 - 2:00	MA105
		Pictionary	3 hrs	9:30 - 12:30	Both Seminar Hall PG Building
9	Information Technology	Counter Strike Lan Gaming	Both Days	Day 1: 10:30 - 5:00 Day 2: 9:30 - 1:00	Lab 5 (2nd Floor)
10	Computer Engineering	Squid Games	5 hrs	9:30 - 2:30	Lawn Area opp. Reception
11	Electrical Engineering	Movie Mania	Both Days	Day 1: 10:30 - 5:00 Day 2: 9:30 - 4:00	MB105
12	FMS	Treasure Hunt	Full day	9:30 - 4:00	LB reception area
13	FCA	Valedictory	2 hrs	4:00 - 6:00	Auditorium